PROIZVODNJA AUSPUHA

 • PROIZVODNJA AUSPUHA KULIĆ
 • PROIZVODNJA AUSPUHA KULIĆ
 • PROIZVODNJA AUSPUHA KULIĆ
 • PROIZVODNJA AUSPUHA KULIĆ
 • Šta znači izrada izduvnih sistema po orginalu prve ugradnje?

  Kada se posmatra spoljašnji izgled jednog izduvnog lonca, jasno je da je bitno da njegov oblik odgovara obliku originala, kao i krivine na delovima lonaca-cevima, kako bi se bez problema izvršila ugradnja. Mali broj ljudi obraća pažnju na unutrašnji deo lonca-takozvano "saće", koje je u stvari najbitniji deo jednog izduvnog sistema.
  Naša firma i taj deo izrađuje po originalu. Broj i raspored cevi u unutrašnjosti lonca koje čine prigušivač, isti je kao kod izduvnog sistema koje je vozilo imalo na sebi prilikom izlaska iz fabrike. Cevi u unutrašnjosti lonca NISU VARENE za nosače cevi, takozvane "deklove", već se spajaju mehanički, putem širenja cevi.
  Svaki pojedinačni var na cevima slabi spoj sa nosačem, brže dolazi do korozije i samim tim se automatski smanjuje trajnost lonca.
  Prilikom ugradnje izduvnih sistema koji nisu predviđeni za određeno vozilo, performanse i kvalitet rada motora nisu više isti. Vozilo troši više goriva nego pre i sam vek motora se skraćuje.

  Zato jedino originalni, i sistemi izrađeni po originalu imaju svoju pravu funkcionalnost. Na sve naše proizvode dajemo garanciju u trajanju od 18 meseci.
  Izabrali smo put kojim se teže ide, ali mi znamo da je to jedini ispravan put, što i pokazuje međunarodni sertifikat ISO 9001:2000